Паркур скокачот лошо скокна и за малку ќе настрадаше! Ова видео ќе ви ја заледи крвта!

8 април, 2020
скокач

Паркур е необичен вид на спорт каде не се користи дополнителна опрема, само природно човечко движење на скокање, качување и трчање. Овој млад човек можеше да помине многу полошо, за среќа се фати за електричните далноводи и така си го спаси животот.