Пет години собираат капачиња од шишиња и сега конечно можат да ја разубават кујната

12 април, 2020
Screenshot_2

Ова семејство со години собира капачиња од шишиња, така што еден ден ќе можат да направат нешто интересно за кујната. Кога конечно дојде време за работа, ги собраа сите капачиња, набавија епоксидна смола и започнаа.

Погледнете што направиле на крајот. Дали ви се допаѓа резултатот? 🙂