8 јули, 2020

Работата на таксистите не е многу лесна. Исто како што клиентите не знаат кој ги вози, така и возачите не знаат кој влегол во нивното возило.

Понекогаш клиентот може да биде убава и згодна дама.

Точно такво нешто се случи со овој таксист кој возеше пијана девојка, која наместо пари реши да го „плати“ на друг начин…

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Пијана девојка влегла во такси и на возачот му го исполнила најлудиот сон: Немала пари да плати, па го направила ОВА!
Горе