Пијаната верверица стана ЅВЕЗДА на YouTube! Таа не можеше да одолее кога наиде на ферментираните кајсии…

25 ноември, 2020
вввв


Погледнете го видеото од пијаната верверица која за многу кратко време стана sвезда на YouTube. Сигурно ќе ве насмее!


Понекогаш, кога сме гладни или жедни, стомакот размислува побрзо од мозокот, а овие последици ги чувствуваме по внесување на храна или течности. Доказ дека животните се слични на нас во тие ситуации е симпатичната верверица која случајно наишла на ферментирани кајсии, поради што завршила пијана после „оброкот“.
Таа ситуација се случила во Велика Британија, а верверицата, откако ги изела кајсиите, започнала да се однесува чудно, исто како што се однесуваат луѓето кога ќе се напијат малку повеќе.

Токму поради таквото однесување, оваа малецка верверичка стана хит на социјалните мрежи, па многумина во коментарите под видеото се прашуваа како и поминал мамурлакот.