Погледнете го танцот на ова 8 годишно дете

2 јуни, 2020
ples

Епидемијата на корона вирусот и рестриктивните мерки не ставија сите дома, но тоа не значи дека ни се врзани рацете и нозете, а тоа го покажа осумгодишниот Хонел Рабај од Филипините кој кога слушна музика од надвор веднаш заигра.