Погледнете ја најлегендарната Велигденска филмска сцена на Балканот

17 април, 2020
zabava

Со Велигден и за Велигден има снимено многу документарни и играни филмови, но една сцена од легендарниот филм : Лепа села лепо горе е немадминлива. Христос Воскресе.