После свеќите со мирис на вагина, актерката продава многу необична лампа!

8 ноември, 2020
Gwyneth


Откако го шокираше светот на почетокот на оваа година, лансирајќи свеќа со, како што го нарече, мирисот на сопствената вагина, 48-годишната американска актерка Гвинет Палтроу ги произведе и оние со мирис на оргазам и нејзин предбрачен договор. Сепак, сега отишла чекор подалеку, па објави ламба, но не било која ламба, туку ламба од леб, пишува Мирор.

Имено, оваа необична ламба сега може да се најде на нејзината страница Goop. Меѓутоа, ако сакате лебот да ви свети, ќе мора да одвоите дури 1340 долари. Имено, ламбата во форма на багет е жичена со LED светла и е поврзана со кабел и прекинувач. Направен е од брашно, прашок за пециво, сол и квасец. Светилката е исто така потопена во смола за да биде функционална.

View this post on Instagram

Dealing with aging is a multi-layered experience. I take good care of my skin, hydrate and exercise, but sometimes a girl needs a little extra help. I was excited to try @xeominaesthetic (incobotulinumtoxinA) for my frown lines, it’s a uniquely purified anti-wrinkle injection that does not contain any unnecessary proteins. I am a big fan. #laterfrownlines #helloXeomin …. Studies have not been performed to determine whether the presence or absence of unnecessary/complexing proteins has a long-term effect on safety or efficacy. Individual results may vary. For full Prescribing Information including BOXED WARNING and Medication Guide, see @xeominaestheticpi. Xeomin® is an FDA-approved treatment used to temporarily improve the look of moderate to severe frown lines between the eyebrows (glabellar lines) in adults. Ask your doctor to tell you all about Xeomin. The effects of Xeomin may spread hours to weeks after injection causing serious symptoms. Alert your doctor right away as difficulty swallowing, speaking, breathing, eye problems or muscle weakness can be a sign of a life-threatening condition. Side effects may include allergic reactions or injection-site pain, eyelid drooping, and swelling. Xeomin is available by prescription only.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

„Пронајден: Совршен подарок за некој што сака кисело тесто за предјадење – или сака чуден украсување на домот“, стои во описот на производот на официјалната веб-страница на актерката која реши да се оддалечи од светот на актерството и да заработи пари за разни необични производи. Свеќи со мирис на нејзината вагина и оргазам, имено, чинат околу 500 куни.