31 мај, 2020

Познатиот актер Роберт Де Ниро реши да даде соопштение за непредвидливата состојба што го зафати целиот свет.

Тој сакаше да апелира, сите луѓе да ја разберат тежината на ситуацијата и смртоносниот вирус кој секојдневно зима многу животи.

Со видео-пораката ја воодушеви публиката и никој не остана рамнодушен на неговите зборови.

“Здраво, овде е Роберт де Ниро. Сите ние треба да останеме дома. Мораме да го спречиме ширењето на овој вирус и тоа можеме да го направиме само заедно. Не само да се заштитиме себеси, туку да ги заштитиме другите и сите постари луѓе што ги сакате. Ве молам. Ве набљудувам “.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Познатиот актер мораше да сними видео порака, за да го вразуми светот: Роберт Де Ниро укажа на сериозноста на ситуацијата!
Горе