Правилен и неправилен начин на откопчување на градник

24 април, 2020
Naslovna

Ако не сте знаеле до сега, постојат два типа на жени. Една група ја сочинуваат оние жени кои облекуваат градник, па го „ставаат наопаку“, го закопчуваат додека куката е на предната страна, а потоа го вртат на десната страна и целосно го прилагодуваат. Другиот вид се оние кои веднаш го ставаат градникот на десната страна и го закопчуваат зад грб.

Првата и втората жена се во сериозна војна на Твитер. На жените од првата група не им е јасно дали ги затвораат другите очи кога ги фаќаат кошулите, бидејќи тие јасно претпочитаат да го отежнат животот, додека жените во втората група се сметаат за супериорни во однос на жените во првата група затоа што прво не го облекуваат градникот наопаку.

Меѓутоа, работите стануваат уште по интересни. Не е само дека постојат повеќе жени кои мислат дека се подобри од другите бидејќи го закопчуваат својот гртадник “на прав начин”, туку постојат и разни групација на хулиганки кои тие пак го закопчуваат на свој посебен начин.