Причината поради која принцот Вилијам нема да го гледа Тајгер Кинг може да ве насмее

27 април, 2020
Принцот Вилијам

Како и сите други, принцот Вилијам е затворен и има време да гледа телевизија, но не очекувајте тој да го гледа Тигар Кинг.

Документарниот филм на Netflix е еден од најголемите хитови годинава, но принцот Вилијам нема да го додаде на неговиот список. Вилијам гостуваше на „Big Night In“ на Стефан Фрај, каде зборуваа за животот во карантин преку видео повик.

Фрај, кој во оваа пригода го олицетвори својот лик од Блек Гај, го праша за школувањето на децата дома, а Вилијам го спореди тоа со кошмар. Познатиот британски презентер и актер тогаш го праша дали има гледано нешто добро на телевизија. „Се зборува дека Тигар Кинг е добар“, рече Фрај.

„Се обидувам да избегнам серии за кралското семејство“, рече Вилијам и се насмевна гласно.

Инаку, популарниот  документарец се претвори во вистински хит и стана најгледаната серија на Netflix, не само во Америка, туку и во целиот свет. Сопственикот на зоолошката градина Џо Егзотик и другите сопственици на диви животни кои претежно се во војна едни со други се во центарот на случувањата. Џо особено се зафати со Карол Баскин, сопственик на ривалската зоолошка градина (иако таа тврди дека само им помага на животните), а во расправијата излезе на виделина дека се сомнева дека таа стои позади изчезнувањето на нејзинот втор сопруг.