14 август, 2020


Веќе некое време се шпекулира дека Хари и Вилијам не се во добри односи, а сега следува најсилниот удар – наводно, Војводата од Кембриџ реши да ја исклучи можноста за финансиска помош кон неговиот „бегалец“, шокиран од тоа колку чини неговиот нов животен стил. Според странските медиуми, тој дури го убедил и отец Чарлс да престане да му помага на Хари и на неговото семејство во Америка. Семејството, како што се наведува понатаму, веќе е во сериозни финансиски проблеми, а во и онака лошата врска на браќата недостасуваше само капка за да се „прелее чашата.“

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Принцот Вилијам не дозволува семејството финансиски да му помага на Хари
Горе