Романскиот „ангел“ повторно заведува!

25 мај, 2020
романија

Нејзините фотографии сите ги гледаат!

Мадалина уште еднаш покажа зошто е во фокусот на сите настани!

Убавата романска манекенка на својот профил на Инстаграм објави нова провокативна фотографија и предизвика лавина со ентузијастички коментари.

Оваа убавина е наречена и „интернет божица“ и „романски ангел“, и еве зошто!

https://www.instagram.com/p/CAlLs14Hsso/?utm_source=ig_embed