Русин влегол во ресторан и нарaчал бургер од 13 евра, нема да верувате што му послужиле!

12 април, 2020
Screenshot_1

Многумина од вас веројатно ќе сакаат да живеат во Русија кога ќе го видите ова. Овој човек влегол во ресторанот и нарачал бургер, не обичен, туку бургер со многу дополнително месо. Она што тие го послужија изгледаше огромно, но цената сигурно ќе ве изненади.

Сето ова чинеше само 1035 руски рубљи, што е нешто околу 13 евра.

Добар апетит…