Сакате да ја знаете правата ВИСТИНА за вонземјаните од овие денови? Во прилог, што се случува кај нас и низ целата планета.

18 април, 2020
Сакате да ја знаете правата ВИСТИНА за вонземјаните од овие денови? Во прилог , што се случува кај нас и низ целата планета.

Знаете дека вечер околу 20.15 часот ќе ги видите повторно ,,вонземјаните,,?
Нема да Ве плашиме со вонземјани, иако тоа што го гледате не е воопшто за потценување! За што се работи?!
Спејс екс, вселенската компанија на Илон Маск на 18 Март лансираше во орбитата 6 групи од по 60 сателита кои се наоѓаат во овој момент на висина од 280 километри од земјата, полека качувајќи се на планираната висина од 550 километри, каде што веќе се наоѓаат дел од планираната група сателити. Зошто се таму, ќе Ви кажеме подоле.
Тие сателити се лансирани на ракетите Фалкон 9. Пет од 360 сателити се веќе на планираната висина, а во орбитата кружат уште 355 Старлинк сателити. Тие се движат со помош на јонски мотори а со брзина од 28.000 км на час. Кога сите 360 од првата транша сателити ќе ја достигнат планираната висина, рамномерно ќе се распространат околу целата орбита. Засега се сеуште ниско па може да ги видите со голо око. Во прилог линк доколку сакате да го пратите движењето на сателитите во секое време : 

https://www.satflare.com/track.asp?q=starlink&fbclid=IwAR2c_u8WBD5YPvFCeyLWpIq_yHH6ak6fxjhEabVlA69316cHCBo_Yn4_BS8#TOP


Иначе Старлинк во идната констелација ќе постави до 12.000 сателити иако се надева дека ќе добие дозвола на уште 18.000, или вкупно 30.000.
Према информацијата што ја лансираше ЏП Морган, да да ЏП Морган, доколку успее првата транша во орбитата, овој проект ќе чини околу 120 милијарфи долари.
За што ќе користат овие сателити и која е нивната намена. До 2027 година, Старлинк со земјена поддшка од веќе одбраните телекомуникациски компании, ќе зрачат 5 Г мрежа на цела земјена топка. Значи опасноста од т.н вонземјани не постои, но влијанието на 5Г мрежата на светското здравје ќе ја коментирам во некој друг прилог. Не случајни се сите конспирации поврзани со оваа мрежа, но за тоа потоа.
Во прилог Ви доставуваме видео