Се чини дека квасецот и брашното не отидоа во вистинските раце :)

22 април, 2020
1

Сите имаа можност да ги видат луѓето како грабаат брашно и квасец на почетокот на мерките за изолација, а сега конечно знаеме што се случило со овие скапоцени продукти. Се чини дека дури и оние што никогаш претходно не влегле во кујна, месат леб и колачи за време на изолацијата. А резултатите може да ги видите во продолжение.