Се јавил на оглас за трактор и добил слика каква што не очекувал

4 мај, 2020
traktor

Оваа личност била заинтересирана за купување трактор, но кога се јавил човекот кој го продава, добил одговор што не очекувал. Наместо слика од тракторот, заинтересираниот добил слика од нешто друго …