Секој би сакал да се паркира во оваа извонредна гаража

11 април, 2020
garaza1

Секој би бил среќен да се паркира во оваа извонредна гаража лоцирана на интересна локација.

Гаражите обично се непривлечни, валкани места каде никој не сака да остане премногу долго.

Но, оваа интересна гаража е сосема друга приказна затоа што се наоѓа на многу интересна локација …
Оваа необична гаража е поранешен театар. 🙂