Семејна идила на Хаваи

30 март, 2020
asa

Легендарниот актер, 66-годишниот Пирс Броснан, со својата 56-годишна сопруга Кили Шеј Смит, реши да го напушти домот во Калифорнија и да го замени со егзотичните Хаваи. Холивудскиот заводник, времето во изолација има намера да го помине време во изолација во една куќа покрај океанот, и иако избраа една од поизолираните плажи, сопружниците не можеа да се сокријат од фоторепортерите. Броснан често патува со својата сопруга, за која честопати во интервјуа истакнува дека го спасила по големата трагедија кога неговата прва сопруга, актерка Касандра Харис почина од карцином на дојка.
„Ние сакаме да одиме на егзотични локации и се обидуваме да патуваме некаде барем двапати годишно“, рече во една прилика еден од омилените тајни агенти 007.