Шминкерката Елeнор Барнс сподели совет како до совршено селфи

19 април, 2020
Naslovna

Шминкерка од САД откри дека камерите од мобилните телефони го менуваат лицето на опцијата Instagram Stories, поради што е неопходно да го оддалечите телефонот колку што е можно повеќе и да го користите зумот.

Барнс објави видео на ТикТок и Инстаграм каде објаснува како да се оддалечи камерата и да се зумира лицето и така да се избегне “непотребна операција на носот”.