Што ги воодушеви православните верници?

22 април, 2020
исус

Оваа снимка се шири во православниот свет, знаме со Исус Христос дигнато во воздух. Верниците се воодушевени.

Најголемото знаме на светот, со ликот на Исус Христос е подигнато во воздух на Велигден.

Верниците низ целиот свет се воодушевени од идејата