СИТЕ СЕ ПРАШУВААТ КОЈА Е ТАЈНАТА: Шер изгледа се помлада низ годините, но погледнете и како изгледа нејзината мајка!

14 јуни, 2020
cher

ДАЛИ Е МОЖНО?

Џорџија е родена во 1926 година и е полна со енергија

Сите сме сведоци на младешкиот изглед на светската ѕвезда Шер, која влезе во седмата деценија, но кога ќе ги видите фотографиите на нејзината мајка Џорџија Холт, ќе бидете воодушевени.

Генетиката е неизбежна во нивна корист, а веселата дама наполни 94 години и изгледа како врсничка на нејзината ќерка.

Таа честопати се појавува во емисии со познатата пејачка, и никогаш не им недостасува добра енергија.Таа отсекогаш ја поддржувала славната наследничка и верувала дека Шер ќе стане светска везда.