Снимиле жена како го мачка грбот на плажа и стана хит поради помагалото што го користела

13 август, 2020
zena

Додека лежеше на врелиот песок и уживаше во брановите, сфати дека ќе изгори. И, тогаш таа извади ролер од нејзината торба на која нанесуваше крема за сончање и почна да го трие грбот


Смешно е, и еве зошто. Една дама измислила генијален начин лесно да примени крема за сончање на грбот.

Eskişehir escort