Софија има огромни усни и заработува 5.500 евра месечно понижувајки мажи на неверојатен начин (ФОТО)

21 јуни, 2020
јууои

Софија Липс, од Велика Британија, досега потрошила повеќе од 55.000 евра на пластична операција, но не планира да застане тука.

Имала различни козметички процедури, како што се зголемување на усните, испумпување на образите, кревање на веѓите, две операции на носот, намалување на ботокс и вилица.

Нејзината цел е да добие совршен изглед, и таа е подготвена да оди во крајности со цел да направи целосна трансформација, затоа што е родена маж, и со години се претвора во жена на овој начин.

Таа заработува околу 5.500 евра месечно, ги споделува нејзините предизвикувачки фотографии на Интернет, и е специјализирана за финансиско деградирање на мажи.

Почна да работи како дама за придружба, а потоа сфати дека може да заработи дополнителни пари, преку необичен пристап, каде што самите мажи бараат да платат пари на нејзината сметка.

„Откако работев како придружба, наскоро сфатив дека постои цел свет на финансиска доминација, каде што некои мажи доброволно испраќаат пари на домино дами. Тоа ми даде сосема нов поглед на заработката “, признава Софија.

„Само ова утро, ме разбуди порака од еден човек кој ме праша дали можам да направам нешто за него. „Му реков да започне да испраќа пари на мојата банкарска сметка и да напише како тој ќе биде„ потчинет на божицата Софија Липс “и наскоро после тоа добив 2.000 евра на сметката, како и еден куп пораки со реченици што ги барав“, вели Софија.

View this post on Instagram

😘😘

A post shared by Sofia Lips 💋 (@sofia.lipsx) on

„Тие ми се заблагодаруваат за буквално секоја мала работа што ја правам. Сосема лудо е, но признавам дека уживам во тоа. „Некои ми дадоа билети за авиони за да ме видат, додека двајца мажи дури ми дадоа автомобил, но бидејќи не можам да возам, само ги продадов“, признава Софија.