Спијам покрај зомби и балерина: Мажот откри интимни детали од ноќниот живот со неговата сопруга

3 септември, 2020
muz

Не е лесно за Нејтан Ритенбург (30). Тој има многу необична сопруга и три хиперактивни деца кои постојано го бараат негово внимание. Тој има жена која спие толку немирно што е принуден да поминува се повеќе утра на креветот во дневната соба. Сопругата Ребека спие многу цврсто, но постојано ја менува позицијата за време на спиењето и тој секогаш ги вклучува рацете целосно испружени.

Така таа му удри шлаканица на Нејтан среде ноќ, го турна но и го исплаши, па тој малку од мака и малку од шега, сфати како да ги повика нејзините ноќни позиции додека спие.

Ребека е зомби и балерина во зависност од тоа кој е нејзиниот сон.