Тие го налутија таткото со „прдеж“ во спреј, неговата реакција ќе ве насмее до солзи

12 април, 2020
tatko smredea

Момците набавиле „прдеж“ во спреј и решиле да се пошегуваат со нивниот тато. Тие најверојатно претпоставувале дека неговата реакција ќе биде смешна, но вакво нешто сигурно сигурно не очекувале.

Смрдеата го излуди таткото, а некои негови коментари беа „Возиме само 2 минути и веќе има с**ње!“, „Мириса како да носам маица од г**на!“ итн. 🙂

Секако, неговата смешна реакција е снимена: