Убави тераси каде би сакале да ги поминуваме нашите денови и вечери

13 април, 2020
Naslovna

На своите тераси, балкони, дворови овие денови поминуваме повеќе отколку порано.
Ние вложивме напори да ги направиме што е можно поудобни и по погодни за живеење на отворено. Меки перничиња за седење и поддршка, ќебе за денот кога сонцето заоѓа, омилено читање и пијалок, цвеќиња и некои детали за да и дадат на нашата просторија таков конечен, топол изглед.

Можеби во моментов не можеме да викнеме пријатели и драги особи кај нас дома за дружење, но тоа е само привремено.