УЧИТЕЛКИ „ТРИЕЛЕ“ БИЗАРЕН ТРОФЕЈ ПРЕД ДА СЕ ПРОГЛАСИ ПОБЕДНИКОТ: Сите зборуваат за неговиот чуден изглед

23 септември, 2020
uciteljice-830x0

Наставници од Русија беа снимени како го тријат трофејот со ентузијазам за време на доделувањето на наградите за учител на годината на островот Сахалин, што не изгледа како нешто што би сакале да го имате во вашата куќа.

Среќните учесници на годишниот настан станаа вирални, но не поради нивната напорна работа.

Имено, според локалните медиуми традиција е номинираните да го допираат кристалниот трофеј, кој треба да претставува пеликан, пред да биде прогласен победникот, но годинашното појавување на трофејот привлече големо внимание – ги потсети сите на машкиот полов орган.

Видеото го сподели рускиот водител Сергеј Минаев, шегувајќи се дека сè изгледа како „некои тажни жени тријат стаклен пенис“.

Наградата и беше доделена на наставничката по историја Ирина Сараикина (44), која ја однесе наградата дома.