Уште еден лик со вишок тоалетна хартија и време создаде генијална верижна реакција и го забавува целиот свет

7 април, 2020
тоалет хартија

Фрлањето тоалетна хартија е веројатно веќе казниво во некои земји, но понекогаш и сосема оправдано. Ваквите случаи се ретки, но со сигурност се однесуваат на верижната реакција која ја режирал и снимал креативец од You Tube каналот, Капламино.

Тој користел тоалетна хартија за да создаде верижна реакција што на крајот ги дезинфицира неговите раце, а генијалното видео од целиот процес можете да го погледнете во продолжение. Ако ви се допаѓа неговата креативност, не заборавајте да ги погледнете и другите неговите видеа со верижни реакции.

Уживајте во забавата 🙂