Видео кое мора да го погледнете… но на ваша одговорност

21 април, 2020
video 2

На социјалните мрежи се прошири видео од TikTok кое никогаш не треба да го гледате додека имате чаша во рака, особено ако вашиот пијалок е топол или сте пред компјутер или друга чувствителна опрема.

Доколку сакате доза возбуда, здрава доза на адреналин ќе добиете гледајќи го видеото во продолжение, но гледајќи го на ваша одговорност. Уживајте и не заборавајте да го споделите со пријателите на кои им е потребен повик за будење.

@antonolegovi4

Оставайтесь дома, а то точно что-нибудь прилетит)) ##оставайтесь ##дома ##рек ##тренд ##мяч ##тикток ##хочуврек ##хочувтоп

♬ оригинальный звук – antonolegovi4