ВИДЕО: Погледнете како полиција застанува пребрз возач

21 април, 2020
ВИДЕО: Погледнете како полиција застанува пребрз возач

Неколку стотици метри подалеку, возачот на Опел Омега запрел со прободени гуми.

Снимките се од 2017та година и е во акција на естонската полиција, која запрела возач на Опел Омега. Тој избегал од првата полициска патрола и подоцна било утврдено дека е под дејство на алкохол. Сцената е како од акционен филм.

Погледнете: