Видете каков к’смет има пијан возач во Ст.Петерсбург за Велигден

19 април, 2020
Видете каков к’смет има пијан возач во Ст.Петерсбург за Велигден

Пред неколку часа се случи чудо во Ст. Петерсбург. Имено , пијан возач бегајќи од полиција само господ можеше да го спаси да остане жив после ваков вид на сообраќајка што успеа самиот да ја предизвика. Има нешто и со денот голем поврзано нели 🙂 И додека сите ние славиме по дома, овој Русин ќе слави Велигден во притвор 🙂