Walk-In плакарите на познатите жени изгледаат како од сон

15 април, 2020
Насловна

Пространа класична или вградена гардероба е желбата на многу жени, а плакарот за прошетка е сон. Тоа го постигнале многу познати дами кои можат да си дозволат најлуксузни резиденции.
Се разбира, просечниот плакар за „прошетки“ за познати личности е голем како просечниот стан и често не се состои од само еден дел, туку е поделен на попространи единици.

Пејачката Кеша неодамна купи нов дом во Лос Анџелес, а очекува огромна гардероба која сигурно ќе има простор за апсолутно сè – од облека до чевли и додатоци.

Актерката Калеј Куко го продаде својот дом во населбата Тарзана во Лос Анџелес за 3,95 милиони долари, а навистина пространа гардероба го чека нејзиниот нов сопственик.

Погледнете повеќе плакари за прошетки на познати жени во галеријата.