Wooooow!!! Дали се случува инвазија на вонземјани низ целата планета? Ова не е играчката на Орвел!!!

18 април, 2020
Wooooow!!! Дали се случува инвазија на вонземјани низ целата планета? Ова не е играчката на Орвел!!!

Овие денови на пандемија низ целиот свет се случува една несекојдневна појава. Започна на почетокот на Април над небото во САД, за да продолжи да се шири и појавува буквално низ целата планета. Синоќа и ден пред тоа беше оваа појава регистрирана и снимена и над Босна и Србија. Дали зад оваа пандемија се крие уште нешто за кое ние сите досега не бевме информирани. Видете го видеото снимено над САД, а за кратко ќе ги објавиме и видеата снимени во нашиот регион.

https://youtu.be/ww6wtt43X4Y