14 август, 2020

Приказната за нивната љубов, на почетокот изгледаше како романтично филмско сценарио. Питерс на почетокот беше пресреќен, велејќи дека сите овие години е вљубен во Памела, а тие за прв пат биле во врска уште пред 35 години. Сепак, само 12 дена по свадбата, Памела реши да се разведе.

Како што е соопштено, Памела премногу брзо се согласила да се омажи за него, но тогаш сфатила дека ѝ пречи тоа што на Џон му е потребна слава и сака да биде во ценратот на вниманието, додека таа сакала да се фокусира на хуманитарната работа и нејзината финансиска независност.

Сепак, ниту Џон сега не сака да и остане должен, па ја „погоди“ на финансиската страна! Тој изјавил дека на неа потрошил 200.000 долари за 12 дена брак, не сметајќи го целосното обновување на нејзината гардероба!

Можеби од него зборува само повреденото его на напуштен маж, а останува да видиме дали Памела ќе одговори на ова.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // За само 12 дена брак! Поранешниот маж на Памела отки колку потрошил на неа
Горе