За време на карантинот луѓето ги репродуцираат добро познатите уметнички дела. Погледнете!

20 април, 2020
1

Луѓето кои се заглавени во домовите за време на карантинот, решија да ја покажат својата креативност. Музејот J. Paul Hetty од Лос Анџелес ги предизвика љубителите на уметноста да објавуваат фотографии од себе како рекреација на нивните омилени уметнички дела, а интересот очигледно бил огромен.