Зад оваа маска се крие најзгодниот славен татко!

22 јуни, 2020
тѕхтт

Денот на таткото се слави денеска во Велика Британија, така што најубавиот меѓу славните татковци беше избран во таа пригода. На списокот составен од страницата OnBuy се најде интересен список со имиња од целиот свет, но првото место според гласовите на Британците припаѓа само на еден татко, а неговото име е Том Харди.


42-годишниот актер, кој е татко на 12-годишниот син Луис, доби најмногу гласови, по што следат неговите актерски колеги Крис Хемсворт на второто место и Идрис Елба на третото место. Она што е интересно и можеби малку изненадувачки е што пензионираниот фудбалер Дејвид Бекам се нашол дури на петтото место. Во целиот список се најдоа: Том Харди, Крис Хемсворт, Идрис Елба, Џејмс Марсден, Дејвид Бекам, Тај Бурел, Барак Обама, Стенли Тучи, Вил Смит и Гордон Ремзи.