Занимација за целото семејство – сложувалки од 1.000 парчиња

25 април, 2020
Naslovna

Во време кога сите сме дома поради корона вирусот, сите бараме што да правиме со нас. Сложувалките имаат малку ренесанса во последно време, и тоа од добра причина. Тие се навистина забавни за правење, одлична активност за врзување за луѓето во вашето домаќинство и вежба за вашиот мозок што се чувствува продуктивно, без премногу оптеретување. Без разлика дали сте нови во сложувалки или се сметате себеси за експерт, ќе бидете опседнати со овие 12 опции од Барнс и Нобл – фирма која е позната по изработување на сложувалки.

Од апстрактни уметнички сложувалки до патувачки, па дури и хороскопски со мачки (да, и тоа е работа), има десетина одлични опции за најпродавани производи кои ќе ве забавуваат со часови, ако не и со денови или недели вас и вашите најмили. Плус, сите тие се прилично прифатливи и ќе ви помогнат да го намалите времето со седење пред компјутер.

Погледнете ги 12-те најпродавани сложувалки.