Животните секогаш успеваат да ни го разубават денот, во галеријата можете да погледнете зошто.

6 април, 2020
zivotni

Животинското кралство е неисцрпен извор на интересни и необични сцени, а некои од нив ви ги претставуваме во галеријата. Собравме слики од домашни миленици и диви животни кои со своето однесување успеаја да ги изненадат минувачите и сопствениците.

Меѓу ваквите интересни сцени се најдоа кози кои шетаат наоколу пркосејќи и на гравитацијата, миленичиња прават чудни сојузи и си помагаат едни на други, и некои диви животни фатени во комични моменти.