Интернет заедницата ги рекреирала легендарните креации од Мет Гала!

10 мај, 2020
мет

Иако оваа година Мет Гала се одложи, тоа не ги спречило креативците на Инстаграм да се забавуваат. Под хаштагот #MetGalaChallenge од сите делови на светот стигнале реинтерпретации на култните аутфити на оваа манифестација. И да, многу се добри!

Пандемијата со коронавирусот можеби предизвика многу проблеми во светот, но не ја загрози креативноста на луѓето.

https://www.instagram.com/p/B_1k36XB_p3/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B_0n7jUJB6G/?utm_source=ig_embed