Интернетот гори заради војна помеѓу Анастасија и Јелена Карлеуша!

11 мај, 2020
борба

Јелена Карлеуша објавила долга порака откако Цеца гостувала во емисија во која влегла во конфликт со Чедомир Јовановиќ.

По гостувањето на Цеца, на Инстаграм се огласила нејзината ќерка Анастасија Ражнатовиќ, која раскажала од нејзин аспект за она што го доживеале тие како семејство.

Е тука се вклучила и Јелена Карлеуша која напишала дека е на страна на полицијата и дека Цеца треба да им објасни на децата зошто треба да молчат засекогаш. Притоа Јелена ја обвинила Цеца дека таа ја научила ќерката да лаже.

– Багро, полицијата не нишани на деца, ама затоа тато Аркан нишанел и на старо и на младо- продолжила Јелена.

По ова Анастасија повторно се огласила и и кажала на Карлеуша дека таа е сосема небитна личност. Притоа, Анастасија и упатила и навреди за пеењето на Анастасија.

Па повторно Јелена вратила со навреди кон Анастасија.

Женски циркус!