Ирина Шајк и нејзината малечка ќерка фатени во неодолив момент!

17 септември, 2020
нагг

Руската убавица помина возбудлив ден на игралиштето со својата ќерка Леа де Сен, која за оваа пригода подготви специјално модно издание.

Њујоркчаните често имаат можност да ја запознаат Леа де Сена во друштво на нејзините родители, и без оглед дали таа ќе се врати од паркот во друштво на таткото Бредли Купер или мајката Ирина Шајк – таа секогаш е облечена како вистинска мала принцеза!

Така беше и вчера, кога папараците ги забележаа манекенката и нејзиното девојче при враќањето од игралиштето. Додека мама Ирина беше во едноставно издание за секој ден, малата Леа носеше розов фустан со здолниште од тул, а тука се и неизбежните опашки и секако додаток во форма на розов ранец со еднорози.

Очекувавано беше за ќерката на Ирина Шајк!