Испливаа нови интересни детали од живoтот на кралското семејство

8 јуни, 2020
pxl_pa_090618_20909420

Aнглискиот новинар и писател, Aatish Taseer, бил три години во врска со принцезата Gabriella од Кент и сведочел на кралските сплеткарии.

  • “Јас бев речиси рамноправен член на кралското семејство. Во почетокот на 2000те години бев во врска со Ella Windsor, ќерката на принцот Michael од Кент, којшто пак е близок роднина на кралицата. За тие три години, јас и Ella буквално висевме околу Kensington палатата, пливавме голи во кралскиот базен, конзумиравме дрога во кралскиот двор и често имавме пресметки со новинарите” – раскажува Aatish Taseer.

Родителите на Ella живееа во петособен кралски апартман во Kensington палатата. Долг, дискретен пролаз со назнака “приватна улица”, лав и еднорог на влезот, стражар – а потоа асфалтиран пат до Kensington High Street. Неколку полицајци со walkie-talkie, беа во првите “борбени линии”

  • “Ааа ти си момчето што е во врска со Gabriella” – беа првите зборови со коишто бев пречекан, се сеќава Aatish.

Родителите на Ella живееа таму последните 25 години, а кралицата им плаќаше кирија, во знак на благодарност за многуте услуги коишто  ѝ ги направиле.  Се додека William и Кate не пристигнаа во палатата, местото било навистина депресивно.