Иванка Трамп се срами од овие фотографии

7 јуни, 2020
donald-trump-and-ivanka-trump-attend-the-the-trump-card-news-photo-91901865-1555086901

Иванка Трамп (38) делува како сон на секој татко – прекрасна, успешна и паметна млада жена, доказ за добро воспитување и генетика. Сепак и покрај големиот труд за да остави најдобар впечаток во јавноста, постојат неколку работи од нејзиното минато кои можат да ја пореметат сликата на „златна девојка“, или барем така мисли Иванка и се труди овие фотографии да ги сокрие од јавноста.

Личи дека семејниот фото албум на Трампови е полн со фотографии кои би можеле да се наречат непримерни за татко и ќерка. Романтични и љубовни пози, како во кратко фустанче игра во скутот на татко си, како и бројни изјави на Доналд (73) каде напоменува дека доколку не му била ќерка и самиот би ја оженил Иванка, предизвика негодување во јавноста.

Пријатели на фамилијата сведочат за тоа дека двајцата отсекогаш имале блиска врска и дека секојдневно разговарале по неколку пати, а Иванка наводно ниту една значајна професионална или приватна одлука ја нема донесено без да се консултира со татко и.

Фотографијата од нивната семејна приватна забава кога Ивана имала 18 години на која таа игра во скутот на својот татко од многумина е оценета како „инцестуозна“.

Иако Иванка сака во јавноста да остави впечаток на чесна, елегантна и скромна жена, голите фотографии од нејзината кариера како модел не и идат во прилог.