Изгледа дека целата историја на човештвото е запишана во “Симпсонови”: Ги предвидоа и немирите во Америка?!

7 јуни, 2020
31dcf2c67ffd3db765e52c024ab0f21a

Twitter беше преполн со мимови и шеги на сметка на претседателот Доналд Трамп. Неколку фанови на култната анимирана серија “The Simpsons”, споделија кадри од епизодите, кои наводно ги предвиделе денешните немири во САД.

Како што тврдат многумина, “The Simpsons”, го предвиделе ширењето на Коронавирусот, нападот на 11ти Септември, еболата, Доналд Трамп како претседател на САД, па изгледа ги предвидоа и немирите пред Белата Куќа.