Ја раскопча кошулата, па ги покажа градите: Кија Коцкар танцува во долна облека!

22 мај, 2020
киа 2

Киjа Коцкар решила да ги изненади своите фанови на Инстаграм со уште едно провокативно издание.

Таа овој пат се снимала во кујната додека танцувала, а на себе носела раскопчана кошула под која имала само виолетов градник, па во прв план се истакнале нејзините гради.

Ова навистина им се допаднало на фановите, а еве како изгледало: