„Јас би направил ДНК на нивно место! Луѓето со неверување гледаат на синовите на славниот актер!

28 септември, 2020
днк

Синовите на славниот актер и поранешен гувернер на Калифорнија, Арнолд Шварценегер (73), беа фотографирани на плажа без маица, а разликата во нивниот изглед изненади многу луѓе ширум светот.

Имено, славниот холивудски актер има пет деца, две ќерки и три сина.

Четири деца од бракот со Марија Шривер, со која беше во брак од 1986 до 2011 година, и едно вонбрачно синче кога има семејна дадилка, Милдред Баена, кој го роди својот син во 1997 година, истата година како и неговата сопруга. Марија роди помлад син Кристофер. Кристофер е постар од Јосиф само 5 дена.

Од бракот со Марија, Арнолд ги има синовите Патрик и Кристофер Шварценегер, како и ќерките Кетрин и Кристина Шварценегер. Со својата дадилка, Милдред го има синот Џосеф Баена и најмногу личи на неговиот татко.