Кафе баровите се отворени, но сцената од ова е хит на неделата: Миннувачите гледаат во гостите и не можат да веруваат што носат на главите

19 мај, 2020
Насловна

Ситуацијата во Европа полека почнува да се смирува и повеќе или помалку сè се враќа во рутина. Во Германија претходните мерки беа опуштени и луѓето полека се релаксираат.

Поради короната сопственикот на овој бар смислил интересен начин како луѓето да држат дистанца.