Како да ја светнете дрвената површина во домот

25 мај, 2020
ciscenje

Факт е дека дрвените површини по некое време го губат својот сјај иако може да се прелакираат. Но постои поедноствавен начин да го вратите сјајот на вашиот мебел.

Се што ви е потребно е во три ипол литра топла вода да се додаде пола шоља лимонов сок и пола шоља маслиново масло. Поминете ги дрвените површни и погледнете го резултатот.