Како навистина изгледа Анастасија Рашњатовиќ

19 мај, 2020
253019_0002-news1-dragana-udovicic_ff

Со оглед на тоа дека поголем дел од своето време го поминува во јавност Анастасија секогаш е средена, шминк, фризура, облека се е без грешка.

Но кога е дома таа е во своето најприродно и вообичаено издание кое благодарение на Instagram може и ние да дознаеме.