КАКО ОД МАЈКА РОДЕНА: Хакери ги УКРАЛЕ и објавиле ГОЛИТЕ слики на НАЈУБАВАТА НОВИНАРКА!

10 мај, 2020
новинарка насловна

Дилета Леота е без сомнение најубавата спортска новинарка на планетата. Тој повторно е во центарот на скандалот, повторно поради голите фотографии што хакерите ги објавија на Интернет.

Како и пред неколку години, така и овој пат, приватниот телефон на атрактивната Италијанка беше хакиран и во јавноста се појавија нови фотографии од неа без облека.

Италијанската „Скај спорт“, каде е вработена, дури и реагираше поради тоа.

– Она што се случи е многу сериозно. Мобилниот телефон на Дилета Леота повторно беше хакиран и нејзините фотографии беа објавени. Многумина веќе ги виделе – се наведува во најавата на „Скај спорт“.